Sote de morcovi- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Soteul de morcovi este un preparat delicios,, pe care il puteti prepara si in zilele de post, avand un gust si o aroma speciala.

Ingrediente

    • 800 gr morcovi
    • 8 catei de usturoi
    • 5 linguri ulei de masline
    • piper negru macinat
    • 2 legaturi patrunjel verde
    • 100 gr margarina
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata morcovii, apoi se spala sub jet de apa rece. Se punmorcovii sa fiarba in apa cu sare si 3 catei de usturoi, doar pentru aroma.
  2. Separat, se curata usturoiul ramas si se piseaza marunt. Se freaca apoi bine cu sare si ulei de masline pana se obtine o pasta de consistenta la maioneza.
  3. Se scurg morcovii de apa, si cand s-au racit sde taie rondele, care se calesc in margarina, adaugand sare si piper, dupa gust.
  4. La final, se adauga pasta de usturoi si patrunjelul verde tocat marunt, se opreste focul si se poate servi.

Recomandari

Garnituri