Cartofi prajiti pai

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cartofii prajiti pai este cel mai cunoscut mod de a prepara cartofii. Indiferent ca sunt serviti ca fel principal sau ganitura pentru multi oameni este mereu o placere sa consume o portie de cartofi prajiti.

Ingrediente

    • 5-6 cartofi
    • 500 ml ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata carofii de coaja, se spala, si se taie felii subtir, apoi feliile se taie sub forma de chibrituri care se usuca intr-un servet.
  2. Se pune uleiul intr-un ceaun, si cand s-a infierbantat se pun cartofii, cate putini sa se prajeasca. Cand sunt rumeniti se scot cu lingura cu gauri, se scurg bine si se pun intr-un vas, tot la caldura, pana se prajesc toti.
  3. Se sareaza in momentul in care se servesc, altfel se inmoaie si nu mai sunt crocanti.

Recomandari

Garnituri