Purcel de lapte

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Purcelul de lapte este o delicatesa culinara desavarsita care nu poate lipsi de pe masa la cele mai importante momente din viata dvs.

Ingrediente

    • 1 purcel de lapte
    • ulei
    • rom
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumb  asa cum se curata capul de vitel sau de porc, pana cand devine alb cum e coala de hirtie, apoi il sarezi.
  2. Daca-l pui la tava, aseaza mai intii pe fundul tavii mici betisoare, improvizand astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca.
  3. Daca-l pui la frigare, aseaza mai intai frigarea pe carbuni, pana se inroseste. Apoi o introduci in purcel si-l bagi la cuptor.
  4. Ungi purcelul din cand in cand cu untdelemn fin si, cand s-a rumenit pielea, cu rom.

Recomandari

Friptura sau Gratar