Crap in crusta aromata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crapul in crusta aromata este un preparat american, foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.

Ingrediente

    • 4 bucati de crap, circa 250 gr fiecare
    • 1 lingura boia dulce
    • 20 frunze de busuioc
    • 2 cepe mici tocate
    • 4 linguri ulei de masline
    • 1 lingurita coara rasa de lamaie
    • 1 lingurita cimbru uscat
    • 1 lingurita piper alb macinat
    • sare
    • ardei iute, dupa gust

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

  1. Puneti in blender frunzele de busuioc, cimbrul, coaja rasa de lamaie, boiaua dulce, ceapa, tocata, piperul, sare si bucatele de ardei iute, dupa gust. Mixati la viteza medie pana cand obtineti un amestec omogen, apoi turnati-l intr-o farfurie.
  2. Spalati bucatile de peste, apoi uscati-le cu un prosop, apoi ungeti-le bine cu uleiul de malsine si treceti-le prin amestecul de mirodenii. Presati-le usor ca sa se lipeasca mirodeniile de bucatile de peste.
  3. Incingeti bine gratarul si frigeti bucatile de peste, intorcandu-l cu grija, sa nu se rupa, apoi serviti preparatul imediat, cu lamaie sau cu garnitura de orez sau legume natur.

Recomandari

Friptura sau Gratar