- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Savoiardi sunt acele piscoturi dulci si aromate care se folosesc la prepararea prajiturii Tiramisu.
		
		Ingrediente
		
			
- 270 gr zahar
 
- 120 gr faina
 
- 4 oua
 
- miere de albine
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere. 
 
- Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar. 
 
- Se asaza pe tava o foaie de hartie speciala pentru copt si se modeleaza bastonase cu o lungime de circa 8 cm, bine distantiati unul de celalalt ca sa nu se lipeasca intre ele. Se pun la cuptor la 180° pentru 15 minute, apoi se servesc presarati cu zahar pudra