Rahat rosu

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rahatul rosu este un desert asiatic foarte bun si gustos, pe care il puteti colora cu orice alta nuanta doriti.

Ingrediente

    • 400 gr zahar
    • 1 lingura agar-agar
    • 250 ml apa
    • 40 ml apa de trandafiri
    • colorant rosu

Instructiuni de preparare

  1. Praful de agar-agar se amesteca bine cu zaharul.Apoi, acest zahar se amesteca cu apa, apa de trandafiri si colorantul si se pun pe foc si se lasa sa fiarba.
  2. Intre timp, se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu fructe uscate si taiate.
  3. Se varsa lichidul si se lasa pana se raceste complet. se scoate pe un suport presarat cu putin amidon si se taie cuburi.
  4. Se asaza cuburile de rahat pe  un gratar si se lasa o noapte sa se raceasca in totalitate.

Recomandari

Deserturi