- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Cartofii de ciocolata sunt  gustarele perfecte pentru iubitorii de dulciuri de casa.
		
		Ingrediente
		
			
- 1 galbenus crud
 
- 3 galbenusuri fierte tari
 
- 250 gr migdale rasnite
 
- 250 gr zahar pudra
 
- 150 gr ciocolata rasa
 
- 100 ml rom
 
- 50 gr cacao
 
- 50 gr migdale taiate fin
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca, intr-un vas, galbenusurile fierte cu galbenusul crud si zaharul pudra. Se amesteca ouale cu ciocolata rasa, rom, cacao si migdale. 
 
- Se ia din compozitie cu lingura si se fac in palma, cu mainile udate cu apa, bule in forma de cartofi, care se tavalesc prin cacao si se impaneaza cu migdale taiate fin.