- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Meringue sunt acele bezele albe aromate pe care le puteti servi asa sau le puteti folosi la decorul prajiturilor.
		
		Ingrediente
		
			
- 2 albusuri
 
- 100 gr zahar pudra
 
- 2-3 picaturi zeama de lamaie
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Pui albusurile intr-o oala mica si curata, picuri zeama de lamaie deasupra si bati cu telul pana cand devine spuma tare si se tine de tel.
 
- Iei zahar cu lingura, presari peste albus, bati din nou. Procedezi asa pana termini zaharul. Meringa se foloseste pentru decor sau se poate coace ca orice bezea: la foc foarte moale, asezate gramajoare, puse in rand, pe hartie alba.