- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Fursecurile cu ciocolta au o aroma delicioasa, ele fiind si mai aromate daca sunt preparate cu o zi inainte de a fi servite. Avantajul acestor fursecuri este ca se  prepara rapid si sunt delicioase.
		
		Ingrediente
		
			
- 100 ge ciocolata de menaj
 
- 1/2 lingurita esenta de vanilie
 
- 60 gr unt
 
- 120 gr faina
 
- 55 gr zahar
 
- 15 gr cacao amara
 
- 1 ou
 
- 1 varf de cutit cu drojdie uscata
 
- 35 gr zahar pudra
 
- sare
 
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Marunteste ciocolata si topeste-o, la foc mic, intr-o creticioara, cu 50 gr de unt, amestecand bine.
 
- Ia craticioara de pe foc, adauga zaharul si continua sa amesteci cateva minute, ca sa se dizolve, apoi incorporeaza oul si esenta de vanilie.
 
- Amesteca 110 gr de faina, cacaua, drojdia, putina sare si cerne-le. Toarna amestecul peste compozitia de ciocolata si omogenizeaza.
 
- Unge si tapeteaza o tava cu untul si faina ramase. Ia cu ajutorul unei linguri din compozitie si modeleaza bilute mici, apoi tavaleste-le prin zahar pudra.Scutura zaharul in exces si asaza-le in tava acoperita cu hartie de copt, pastrand intre ele o distanta de 2-3 cm.
 
- Coace-le 20 de minute in cuptorul incins pana cand suprafata s-a intarit si incepe sa se crape. Lasa-le cateva minute sa se racoreasca. Cu ajutorul unei palete, scoate-le din tava si pune-le pe un gratar sa se raceasca.