- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Desertul cu fructe rosii este aromat si foarte bun, fiind genul de desert numai bun in zilele de vara.
		
		Ingrediente
		
			
- 200 gr capsuni
 
- 200 gr zmeura
 
- 200 gr coacaze rosii
 
PENTRU SIROP:
- 150 gr zahar
 
- 100 ml apa
 
- vanilie
 
- 300 gr frisca
 
- 300 gr piscoturi
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se spala fructele, se curata de codite si se amesteca. Se imparte amestecul in 8 cupe mici. 
 
- Se face un sirop legat din apa, zahar si vanilie care se toarna rece peste fructe. Se pun cupele in frigider. Se servesc cu frisca si piscoturi.