Crema de citrice la pahar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de citrice la pahar este un desert pe care trebuie sa il preparati mai ales daca sunteti pasionati de deserturi crema usor acrisoare.

Ingrediente

    • 6 portocale
    • 1 lamaie
    • 50 gr gelatina
    • 6 oua
    • apa
    • 200 gr zahar

Instructiuni de preparare

  1. Se storc bine portocalele si lamaia. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o spuma in care se incorporeaza treptat zeama de la citrice si gelatina topita in putina apa calduta. Cand compozitia incepe sa se ingroase, se incorporeaza albusurile batute spuma tare, amestecand usor de jos in sus.
  2. Se unge cu ulei de masline un vas in care se toarna crema care se baga la frigider pentru 12 ore, apoi se poate servi.

Recomandari

Deserturi