- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Crema de capsuni la pahar se serveste rece, in zilele calde de vara, de preferat dupa o zi de plaja.
		
		Ingrediente
		
			
- 500 gr capsuni proaspete
 
- 300 gr iaurt natur cremos
 
- 100 ml zeama de portocale
 
- 100 gr zahar tos alb
 
- 100 ml apa
 
- 1/8 lingurita nucsoara macinata
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Intr-un blender amestecati capsunile cu iaurtul, zeama de portocale, zaharul, apa si nucsoara, mixand bine pana obtineti o crema fina.
 
- Turnati crema in paharele in care o veti servi si bagati la frigider pentru 1-2 ore ca sa se raceasca bine.