- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Biscuitii pentru inghetata ii puteti prepara o data in cantitate mai mare si ii pastrati intr-o punga de hartie. Acesti biscuiti sunt mai fragezi chiar si dupa o saptamana.
		
		Ingrediente
		
			
- 150 gr unt
 
- 300 rg faina
 
- 2 oua
 
- 4 linguri de zahar
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se prepara un aluat din unt, faina, oua si zahar, si cand acesta este neted se intinde in foaie subtire din care se taie cu rola bastonase de marimi potrivite.
 
- Se pun bastonasele de aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit 10-13 minute, pana incep sa se rumeneasca pe margini.
 
- Cand sunt gata se scot din cuptor si se pun pe un gratar pana se racesc complet.