Sufleu de gris

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleul de gris trebuie sa il incercati pentru ca este foarte aromat, iar copii il adora.Sufleul il puteti prepara si cu caise din compot.

Ingrediente

    • 80 gr gris
    • 80 gr unt
    • 3 oua
    • 500 ml lapte dulce
    • 1 plic zahar vanilat
    • 3 linguri cu visine din visinata

Instructiuni de preparare

  1. Se fierbe grisul cu laptele si, cand incepe sa clocoteasca se adauga  zaharul si vanilia. Cand este fiert grisul se incorporeaza untul, si se lasa sa se raceasca, adaugand apoi galbenusurile, visinele si albusurile batute spuma, ametsecand usor.
  2. Se toarna compozitia intr-un vas termorezistent uns cu putin unt, si se coace la foc mic 30 de minute, fara sa deschideti usa cuptorului in primele 20 de minute.
  3. Cand este gata sufleul se lasa 10 minute sa se racoreasca, apoi se poate servi.

Recomandari

Aperitive