Pasta de ficatei de pasare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de ficatei de pasare este o pasta fina pe care o puteti folosi atat la ungerea tartinelor cat si la prepararea oualelor sau a rosiilor umplute.

Ingrediente

    • 4-5 ficatei de pasare
    • 1 lingura cu unt
    • 2 linguri cu smantana
    • 1 ou
    • sare
    • piper
    • frunze de patrunjel
    • legume de sezon
    • 1 franzela

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Speli si cureti ficateii de pielite,apoi ii fierbi 15 minute in apa cu sare. Arunci apa, speli ficateii in apa rece, apoi in treci prin  masina de tocat sau pe razatoarea mica. Sarezi si piperezi dupa gust, adaugi untul si smantana si freci pana se omogenizeaza.
  2. Oul fiert tare il poti folosi felii sau dat pe razatoare si pus in amestec. Tartinezi feliile de franzela, decorezi cu felii de legume de sezon (crude sau murate), asezi peste decor cate o frunza de patrunjel verde si servesti cu ceai.

Recomandari

Aperitive