Pasta picanta de creier

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta picanta de creier este o pasta aperitiv pe acre o puteti servi pe tartine sau puteti umple cu ea oua fierte.

Ingrediente

    • 1 creier de porc
    • 2 linguri cu unt
    • sare
    • piper macinat
    • 1/2 ceapa
    • 2 linguri cu smantana
    • frunze de salata verde sau andive
    • franzela

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti creierul, il speli in doua-trei ape,apoi  il pui la fiert in apa calda, la foc moale. Dupa 10 minute de fierbere, il  scoti, ii cureti pielita si-l zdrobesti cu furculita.
  2. Toci marunt ceapa, amesteci peste creier, sarezi si piperezi si lasi in unt cald, pe foc mic 10 minute. Cand racesti, amesteci cu smantana, omogenizezi si mai adaugi mustar. Feliezi franzela, faci tartine si servesti langa andive sau frunze de salata verde si o cana cu  ceai de plante si lamaie.

Recomandari

Aperitive