Sandvisuri picante-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sandvisurile picante sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat, fiind perfecte pentru micul dejun.

Ingrediente

    • 1 paine mare de casa (1 kg)
    • 200 gr sunca presata
    • 200 gr icre preparate
    • 4 oua tocate
    • 1 cutie de sardele conservate
    • 4 castraveti murati
    • 2 linguri cu mustar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Tai painea felii groase de 1-2 cm pe care le asezi pe un fund de lemn. Cand le tartinezi trebuie sa pastrezi ordinea in care le-ai taiat.
  2. Faci un amestec din sunca tocata fin, mustar, 2 castraveti tocati marunt si 2 oua tocate marunt si omogenizezi.
  3. Faci al doilea amestec din doua oua, castraveti murati si sardele - toate taiate felii subtiri.
  4. Tartinezi painea: 1 felie cu icre, a doua felie cu amestecul de sunca, a treia felie cu amestecul de sardele. Feliile le asezi unele peste altele si procedezi astfel in continuare pana cand termini painea.
  5. Reconstitui painea, ornezi cu resturile de umplutura, asezi painea intr-o forma de sticla cu pereti inalti ca sa nu cada feliile si lasi la rece 2-3 ore. Servesti sandvisurile langa vin alb demisec.

Recomandari

Aperitive