Pepene galben umplut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Aceste pepene galben umplut il puteti servi atat la micul dejun cat si la gustarea de dupa-amiaza.

Ingrediente

    • 1 pepene gakben de 1,5 kg
    • 3 piersici
    • 6 caise
    • 300 gr zmeura
    • 200 ml vin alb dulce
    • zeama de la 1 portocala
    • 4 foi de gelatina

Instructiuni de preparare

  1. Se taie un capac la unul dintre capetele pepenelui, prin care se curata bine samburii. Caisele si piersicile se taie cuburi, se amesteca cu zmeura si se pun sa se scurga. Se incalzeste foarte pufin vinul si se pune in el gelatina.
  2. Cand gelatina s-a topit complet, se amesteca si sucul fructelor. Se umple pepenele cu fructe, se toarna sosul de gelatina si se da la rece, minimum 2 ore.

Recomandari

Aperitive