Legume pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Legumele pane sunt o variatie a snitelelor numai ca se prera din legume, avand in acelasi timp un gust foarte delicat si satios...

Ingrediente

    • 4 buchetele de broccoli
    • 1 vanata
    • 1 ardei gras
    • 1 legatura patrunjel verde
    • 150 gr faina
    • 4 buchetele de conopida
    • 1 doclecel
    • 200 gr fasole verde
    • 3 oua
    • sare
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se pun buchetelele de broccoli si de conopida si fasolea verde in apa clocotita si se lasa 15 minute, la foc mediu.
  2. Taie vanata si dovlecelul in felii, sareaza-le si pune-le pe un servet absorbant.Ardeiul taie-l in fasii.
  3. Intre timp, bate ouale ca pentru omleta, adauga faina si sare si amesteca bine ca sa nu ramana cocoloase. Strecoara legumele fierte si asaza-le pe un servet.
  4. Trece fiecare buchetel prin compozitie si prajeste-l in ulei incins. Procedeaza la fel cu fasolea verde, restul de legume si cu legatura de patrunjel verde. Scoate-le pe un servet absorbant, apoi le poti servi ca atare sau ca garnitura la friptura preferata.

Recomandari

Aperitive