Retete pentru aperitive
Telina la cuptor este un preparat traditional ardelenesc, plin de aroma si gust.
Drobul in aluat este un preparat pe care il puteti savura oricand doriti o gustare aromata si gustoasa.
Casul cu oua este un preparat traditional din Banat, care se serveste mai ales la micul dejun.
Ciupercile umplute la gratar trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, apetisante si foarte usor de preparat.
Lebarul este un preparat banatean, specific sarbatorilor de Craciun si care se prepara mai ales din porcul proaspat sacrificat.
Omleta cu crutoane etse un preparat banatean care se serveste la micul dejun, si care poate fi imbunatati cu ardei gras sau felii de sunca.
Piftia banateana este foarte gustoasa si o puteti prepara din carne de pui sau curcan.
Rulourile fantezie sunt un fel de sarmale, foarte gustoase si satioase, usor de preparat si aromate.
Snitelele din ardei capia sunt aromate si gustoase, foarte usor de preparat si pe placul tuturor..
Drobul de vinete cu ciuperci este un aperitiv foarte simplu de preparat si de mare efect, in acelasi timp.