Aperitive

Retete pentru aperitive

Cele mai noi Retete

Telina la cuptor

Telina la cuptor este un preparat traditional ardelenesc, plin de aroma si gust.

30 min
4 servings

Drob in aluat

Drobul in aluat este un preparat pe care il puteti savura oricand doriti o gustare aromata si gustoasa.

30 min
4 servings

Cas cu oua

Casul cu oua este un preparat traditional din Banat, care se serveste mai ales la micul dejun.

30 min
4 servings

Ciuperci umplute la gratar

Ciupercile umplute la gratar trebuie sa le incercati pentru ca sunt delicioase, apetisante si foarte usor de preparat.

30 min
4 servings

Lebar

Lebarul este un preparat banatean, specific sarbatorilor de Craciun si care se prepara mai ales din porcul proaspat sacrificat.

30 min
4 servings

Omleta cu crutoane

Omleta cu crutoane etse un preparat banatean care se serveste la micul dejun, si care poate fi imbunatati cu ardei gras sau felii de sunca.

30 min
4 servings

Piftie banateana

Piftia banateana este foarte gustoasa si o puteti prepara din carne de pui sau curcan.

30 min
4 servings

Rulouri fantezie

Rulourile fantezie sunt un fel de sarmale, foarte gustoase si satioase, usor de preparat si aromate.

30 min
4 servings

Snitele din ardei capia

Snitelele din ardei capia sunt aromate si gustoase, foarte usor de preparat si pe placul tuturor..

30 min
4 servings

Drob de vinete cu ciuperci

Drobul de vinete cu ciuperci este un aperitiv foarte simplu de preparat si de mare efect, in acelasi timp.

30 min
4 servings