Retete pentru aperitive
Pateul din carne de iepure este un pate de vanat foarte gustos si aromat.
Pateurile cu spanac sau stevie este un aperitiv apetisant, satios si foarte gustos.
Pasta de ficat este perfecta pentru umplerea rosiilor sau a oualelor fierte.
Pasta de peste este un pate delicios, satios si plin de vitamine, pe care il puteti servi chiar si a doua zi la micul dejun.
Pasta de peste este un preparat delicios pe care trebuie sa il incerci deoarece este delicios si foarte aromat.
Pasta de sunca este o pasta delicioasa, preferata cel mai mult de copii.
Sandvisurile picante sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat, fiind perfecte pentru micul dejun.
Sandvisurile prajite sunt delicioase, se prepara usor si le puteti servi atat calde cat si reci, a doua zi la micul dejun.
Aceasta gustare calda este perfecta pentru diminetile cand dorim un mic dejun copios si gustos.
Gustarea studenteasca este reteta perfecta a unui aperitiv rapid si economic.