Oua cu sardele

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cu ocazia sarbatorilor, sau a petrecerilor in familie un delicios platou de oua cu sardele nu trebuie sa lipseasca.

Ingrediente

    • 5 oua
    • 2 ridichi
    • 10 sardele
    • 1 castravete mic
    • 4 rosii

Instructiuni de preparare

  1. Se ia un platou drptunghiular si pe doua colturi vis-a-vis, in diagonala, se asaza cate 5 sardele in forma de evantai cu capetele in coltul platoului. Peste capete se pune cate o ridichie curatata de coaja.
  2. De la un capat la altul al celor doua colturi libere se pun felii de rosii, si peste rosii  se pun felii de oua firte semi-suprapuse, iar peste oua se pun felii de castravecior, astfel incat sa nu se acopere decat jumatate din galbenus. In lipsa de castravecior se poate pune frunze de patrunjel verde.
  3.  

Recomandari

Aperitive