Oua Benedict

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ouale Benedict au un gust foarte bun si reprezinta si o sursa de vitamine si proteine.Puneti sa inlocuiti chiflele cu briose pentru un gust dulceag.

Ingrediente

    • 4 oua
    • 4 felii de sunca presata
    • 60 ml de sos Olandez
    • 4 chifle taiate in jumatati
    • sare  piper

Instructiuni de preparare

  1. Puneti la fiert o oala de marime medie cu apa pe jumatate. Cand apa a ajuns la punctul de fierbere spargeti cu atenti un ou si puneti-l in apa.Tineti oul 2-3 minute in apa pana albusul s-a facut si scoateti-l pe o farfurie. Repetati operatiunea pentru toate celelalte 3 oua.
  2. Intre timp prajiti jumatatile de chifla pe un gratar incins. Cand chiflele sunt gata puneti feliile de sunca presata pe ele si peste sunca puneti cate un ou.
  3. Asezonati de sare si piper puneti o lingurita de sos Olandez si serviti.

Recomandari

Aperitive