Chifle umplute cu spanac si branza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Chiflele umplute cu spanac si branza sunt gustoase atat calde cat si reci, ele putand sa fie servite fara nici o problema a doua zi la micul dejun.

Ingrediente

    • 4 chifle
    • 250 gr telemea de vaca
    • 1 legatura ceapa verde
    • 3 lingurite ulei de masline
    • 2 linguri smantana
    • 100 gr porumb dulce
    • 350 gr spanac oparit
    • 1 legatura marar verde
    • 2 catei de usturoi
    • sare grunjoasa
    • 75 gr unt
    • arpagic pentru ornat

Instructiuni de preparare

  1. Se taie chiflele de  jumatate, se scoate miezul si se pune intr-un bol de sticla. Se asaza chiflele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se stropesc cu ulei de masline.
  2. Se curata si se spala ceala, se curata usturoiul, se spala si se toaca mararul marunt, iar telemeaua se da pe razatoarea mica. Se amesteca toate cu miezul de paine, se adauga smantana, spanacul si untul, apoi se paseaza cu blenderul.
  3. Cu compozitia obtinuta se umplu chiflele, se pun boabe de porumb deasupra, apoi se baga tava in cuptorul incins. Se lasa sa se rumeneasca si se servesc ornate cu arpagic.

Recomandari

Aperitive