Mamaliga cu slanina prajita si sos picant de rosii

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mamaliga cu slanina prajita si sos picant de rosii trebuie sa o incercati si dvs deoarece este delicioasa si satioasa.

Ingrediente

    • 2 felii de mamaliga pentru o persoana
    • 200 gr slanina
    • 2 catei de usturoi
    • 4 linguri cu ulei
    • 2 linguri cu sos picant de rosii
    • cimbru tocat sau marar verde tocat fin

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Tai mamaliga romburi pe care le rumenesti in 2 linguri de ulei. Le scoti pe un servetel asezat in farfurie, le lasi sa se scurga de grasime, iar in uleiul ramas rumenesti slanina, pe care ai taiat-o felii subtiri.
  2. Tot acum rumenesti usturoiul pe care l-ai taiat marunt. Adaugi sos picant, frunze de cimbru sau de marar tocate fin, sarezi usor. Lasi pe foc mic cateva minute, apoi rastorni pe un platou.
  3. Servesti cald, cu romburi de mamaliga si un ceai indulcit de menta

Recomandari

Aperitive