Ochiuri cu carne de pasare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ochiurile cu carne de pasare sunt perfecte ca sa incepi ziua cu un mic dejun satios, delicios si plin de vitamine.

Ingrediente

    • cate 1 ou pentru 1 persoana
    • piept de pasare fiert
    • sos picant de rosii sau felii de legume crude
    • salata verde
    • sare
    • 1/2 franzela

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Fierbi pieptul de pasare de cu seara, il cureti de pielita, il tai felii. Dimineata fierbi ouale timp de 6 minute, le lasi in apa rece 1 minut, le decojesti, le tai in doua, pe lung.
  2. Prajesti felii de franzela pe plita, in cratita de teflon sau in prajitor, pui un strat de sos picant sau felii de rosii pe fiecare felie, adaugi pieptul de  pasare deasupra.
  3. Decorezi un platou cu frunze de salata verde, asezi felii de franzela peste care adaugi jumatati de ou (cu taietura in jos), alternezi feliile presarate cu carne cu cele care au jumatati de ou. Sarezi oul si carnea, dupa gust, apoi servesti imediat, alaturi de o cafea cu lapte.

Recomandari

Aperitive