Budinca de branza de vaci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Budinca de branza de vaci este o budinca rapida si aromata, pe care o puteti servi chiar si copiilor de la 2 ani.

Ingrediente

    • 500 gr branza proaspata de vaci
    • 300 ml lapte
    • 3 linguri faina
    • 100 gr zahar
    • 4 oua
    • 50 gr unt
    • vanilie
    • sare
    • 2 linguri de zahar pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se face un sos alb din faina, lapte si unt. Dupa ce se racoreste, se pune zaharul. Rece, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si vanilia.
  2. Branza de vaci se trece prin sita si se inglobeaza in amestec. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca usor, de sus in jos.
  3. Se toarna compozitia in forma tapetata si se coace in cuptor, in bain-marie, timp de 45 de minute. Se scoate din forma si se pudreaza cu zahar.

Recomandari

Aperitive