Morcovi cu verdeturi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Morcovii cu verdeturi este o garnitura delicioasa, fiind in topul preferintelor copiilor, datorita aromei fine si delicate.

Ingrediente

    • 2 morcovi mai mari
    • 1 praz
    • patrunjel verde
    • hatmatuchi
    • 50 gr unt
    • sare
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Prazul se taie felioare foarte subtiri, patrunjelul si hatmatuchiul se toaca marunt, morcovii se curata si se taie felioare foarte subtiri.
  2. Se pune untul intr-o cratita pe foc foarte mic si cand s-a infierbantat se adauga morcovii si prazul si se lasa sa se inmoaie bine, apoi se toarna apa numai cat sa ii acopere si se lasa sa fiarba acoperit.
  3. Cand legumele s-au inmuiat, se pun verdeturile si se lasa sa mai fiarba impreuna cu sare si piper pana scade apa, apoi se pune pe farfurie si se serveste.

Recomandari

Garnituri