Sote de morcovi

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Soteul de morcovi este o garnitura plina de vitamine si foarte gustoasa. Soteul de morcovi se poate servi atat cald cat si rece fiind la fel de gustos.

Ingrediente

    • 1 kg morcovi
    • 1 lingura zahar
    • patrunjel verde tocat
    • 50 gr unt
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Morcovii se rad de coaja, se spala, se taie rondele mici, care se fierb intr-o oala cu apa  si sare, cat sa ii acopere. Cand apa a scazut aproape de tot, se pune zaharul, untul si se fierb pana scade apa de tot si incep sa se glaseze.
  2. Se asaza morcovii pe o farfurie si se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
  3. Soteul se poate face si fara apa. Se pun morcovii in cuptor cu unt, zahar, sare si se lasa pana este gata.

Recomandari

Garnituri