Tort rapid cu mandarine

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tortul rapid cu mandarine este perfect in zilele de vara pentru ca este racoritor si energizant in acelasi timp.

Ingrediente

    • 500 gr mix pentru blat de tort cu vanilie
    • 4 oua
    • 200 ml ulei
    • 300 gr mandarine feliate, curatate de pielite
    • 225 ml frisca lichida rece
    • 1 cutie de ananas bucati cu suc
    • 1 plic pudra pentru budinca de vanilie

Instructiuni de preparare

  1. Amestecati intr-un castron mare mixul de tort cu uleiul, bucatile de mandarine cu sucul scurs din ele si, amestecati bine pana se omogenizeaza amestecul. Turnati compozitia intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt  si coaceti 35-40 de minute, pana trece  testul scobitorii. Cand blatul de tort este gata, scoateti tava din cuptor si lasati sa se raceasca.
  2. Pentru topping amestecati anansul din compot cu siorp cu frisca lichida si adauagti pudra pentru budinca. Omogenizati compozitia si intindeti-o peste blatul racit. Bagati trotul la frigider 5-6 ore ca sa se intareasca glazura inainte de a-l portiona si servi.

Recomandari

Torturi