Tarta de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta de peste este o tarta aperitiv pe care o puteti servi ata calda cat si rece.

Ingrediente

    • PENTRU ALUAT:
    • 200 gr maioneza
    • 200 gr smantana
    • 200 gr faina
    • 2 oua
    • 1 plic praf de copt

    PENTRU UMPLUTURA:

    •  600 gr file de peste
    • sare
    • piper

Instructiuni de preparare

Ingrediente oentru 6 portii

Timp de preparare 80 minute

  1. Faci un aluat din ingredientele de mai sus si il imparti in doua.
  2. Tai pestele cuburi, ii presari cu sare si piper si il prajesti putin in ulei. Poti folosi si peste crud. Daca l-ai prajit, scurgi pestele de ulei.
  3. Intinzi prima bucata de aluat in tava tapetata cu hartie de copt, asezi uniform pestele peste aluat si acoperi cu cealalta foaie de aluat. Coci tarta la foc potrivit, pana se rumeneste. Este o tarta cu un aluat usor de preparat.

Recomandari

Tarte