Tarta cu portocale si ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cu portocale si ciocolata trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 pachet aluat foietaj
    • 200 ml smantana
    • 3 galbenusuri
    • 3 linguri crema de ciocolata
    • 2 portocale
    • 60 gr ciocolata rasa

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o tava de tarta se asaza aluatul de foitaj si ce trece peste margini se decupeaza, apoi se inteapa fundul tartei cu furculita. Se unge fundul tartei cu crema de ciocolata moale ca sa poata fi intinsa cu ajutorul unui cutit cu lama lata trecut prin apa rece.
  2. Smantana se amesteca cu galbenusurile si se toarna peste crema de ciocolata, scuturand usor tava pentru a se aseza. Se pun deasupra felii de portocale foarte bine curatate si se presara cu ciocolata rasa sau fulgi de ciocolata.
  3. Se da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute, si, cand este gata lasati-o 20 de minute in tava apoi transferati-o pe un gratar pana se raceste.

Recomandari

Tarte