Tarta cu mazare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Tarta cu mazare este genul de preparat pe care il puteti servi atat cald cat si rece, atat la micul dejun cat si ca fel principal sau gustare!

Ingrediente

    • 350 gr aluat de pizza sau fraged
    • 1 legatura ceapa verde
    • 1 fir de praz
    • 200 gr branza telemea
    • ulei
    • 200 gr mazare din conserva
    • 100 gr  bacon, kaizer sau prosciutto
    • 4 oua
    • 50 gr cascaval ras
    • piper macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se intinde aluatul intr-o fpaie care se pune apoi intr-o tava unsa cu ulei si se strapunge din loc in loc cu furculita. Tava cu aluatul se baga in cuptorul incins pentru 15-20 de minute.
  2. Intre timp, toaca bine ceapa si prazul, si taie sunca felii subtiri. Bate ouale, adauga legumele si telemeaua faramitata, apoi sunca. Amesteca usor si potriveste gustul de sare si piper.
  3. Scoate aluatul din cuptor si toarna usor compozitia. Presara cascavalul ras si mai baga tava in cuptor inca 10 minute.
  4. Servita calda sau rece, e la fel de gustoasa!

Recomandari

Tarte