Supa de orez cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de orez cu legume - Pentru a savura aceasta supa, aveti nevoie de un pic de timp, o mana de legume, cateva boabe de orez, multa pasiune si... supa de orez cu legume este gata! Simplu si delicios!

Ingrediente

    • 200 gr fasole verde pastai
    • 150 gr orez
    • 3 rosii
    • 1 morcov
    • 1 ceapa
    • 1 ardei gras
    • 1 dovlecel
    • 100 gr mazare
    • 1 lingura ulei
    • 3 catei de usturoi
    • 1 legatura de patrunjel verde

Instructiuni de preparare

  1. Cureti zarzavatul si il speli bine cu apa rece.Pastaile de fasole le rupi in bucati mai mici, iar morcovul, ardeiul gras, rosiile si dovlecelul le tai felii, iar ceapa o toci solzisori.
  2. Calesti ceapa in putin ulei, apoi adaugi orezul spalat si il rumenesti 2 minute, dupa care sondimentezi cu sare si piper.
  3. Intr-o oala cu apa fierbinte torni ceapa cu orezul si adaugi si legumele taiate. Patrunjelul verde si usturoiul le toci marunt si le ameteci cu putin ulei.
  4. Cand legumele sunt fierte se opreste focul si se lasa sa se racoreasca cateva minute. In momentul servirii se adauga in fiecare farfurie o lingurita de usturoi amestecat cu patrunjel verde.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri