Supa de fasole verde din conserva

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de fasole verde din conserva este o supa racoritoare, delicioasa si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 conserva de fasole verde
    • 1 ceapa
    • 1 morcov
    • 1 pastarnac
    • 1/2 telina
    • 2 linguri cu ulei
    • sare
    • patrunjel si frunze de telina tocate
    • 1 ardei gras
    • 2 l apa
    • sare
    • 1 lingura cubulion de rosii

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Se curata legumele, se spala, se taie felii sau cuburi mici, care se calesc impreuna cu ceapa in doua linguri cu ulei. Se lasa vasul cu legumele pe foc mic doar 5 minute, dupa care se adauga apa si se pune vasul la fiert.
  2. Dupa 20 de minute de fierbere se adauga fasolea verde, care a stat in apa calda cat s-au curatat legumele. Fasolea se taie bucati mici si se fierbe cu restul legumelor 15 minute.
  3. Se sareaza, se adauga bulionul desfacut in putina apa rece si se lasa la fiert in clocote mici inca 10 minute. Se stinge focul, sepresara verdeata tocata si se lasa sa se raceasca 10-15 minute.
  4. Supa de fasole verde din conserva se serveste cu paine sau cu crutoane uscate in cuptor.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri