Supa de ceapa cu cascaval

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de ceapa cu cascaval este o supa rapida si aromata, la care puteti adauga, dupa plac si cateva cubulete de piept de pui fiert.

Ingrediente

    • 4-5 cepe
    • 2 linguri cu unt
    • 100 gr cascaval
    • 1 ou
    • sare
    • 2 linguri cu gris
    • 1 lingura cu faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 persoane

  1. Cureti ceapa, o tai pestisori, o acoperi cu apa incalzita si o fierbi la foc mic 15 minute.
  2. Din unt, faina si supa calda faci un sos alb, pe care-l rastorni in oala cu supa. Sarezi si adaugi grisul in ploaie. Fierbi inca 15 minute si tragi vasul de pe foc,
  3. Razi deasupra cascaval si servesti supa calda, cu crutoane uscate pe plita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri