Ciorbita de vacuta

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorbita de vacuta este o ciorba satioasa si gustoasa, care este cu siguranta pe placul tuturor, chiar si al copiilor.

Ingrediente

    • 250 gr carne de vacuta
    • 1 ceapa
    • 1 conopida mica
    • 1 patrunjel radacina
    • 2 morcovi
    • 1 ardei verde mic
    • 3 linguri bulion
    • 1 lingura otet
    • sare
    • piper alb macinat
    • Delikat
    • tarhon
    • 2 catei de usturoi
    • leustean

Instructiuni de preparare

  1. Se pune la fiert carnea de vacuta in apa rece cu 1/2 lingura Delikat. Cand este aproape gata, se adauga ceapa taiata in 6, morcovii si patrunjelul rasi, ardeiul taiat felii subtiri. Peste 10 minute se pune si conopida, si peste 5 minute otetul si bulionul.
  2. Se poate servi cu iaurt sau smantana, dar e important sa fie fierbinte

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri