Ciorba fina de peste

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba fina de peste este o ciorba indragita de copii, deoarece este gustoasa, fina si apetisanta.

Ingrediente

    • 600 gr file de crap
    • 3 linguri suc de lamaie
    • sare
    • piper
    • 200 gr morcovi
    • 200 gr telina
    • 1 ceapa mijlocie
    • 30 gr unt sau margarina
    • 2 linguri pasta de rosii
    • 20 gr faina
    • 2 linguri gris
    • 1 l supa instant de legume
    • 1 legatura patrunjel verde

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6 portii

Timp de preparare 90 minute

  1. Speli fileul de peste si il tai in bucatele marunte, il stropesti cu suc de lamaie si il condimentezi cu sare si piper.
  2. Cureti si speli morcovii si telina. Tai morcovii in felii, iar telina in fasii subtiri. Cureti ceapa si o tai foarte fin, apoi calesti legumele in grasimea incinsa, aproximativ 5 minute. Adaugi pasta de rosii si faina si le calesti, amestecand continuu. Stingi totul cu supa instant si le lasi sa fiarba. Condimentezi cu sare si piper, sa aiba un gust picant, apoi presari grisul si amesteci.
  3. Adaugi pestele si lasi sa se patrunda la foc mic, aproximativ 5 minute. Gusti si, daca mai trebuie, adaugi sare si piper. Ornezi cu patrunjel verde tocat marunt.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri