Ciorba cu carne afumata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba cu carne afumata trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, gustoasa si numai buna la masa de pranz.

Ingrediente

    • 500 rg carne de porc afumata
    • 1 patrunjel radacina
    • 3 cartofi
    • 100 gr bulion
    • 75 ml ulei
    • 2 morcovi
    • 1/2 telina
    • 2 cepe
    • 1 capatana de usturoi
    • 200 gr smantana
    • verdeata
    • otet
    • cimbru

Instructiuni de preparare

  1. Carnea se taie bucati, se pune la fiert in apa cu condimente, dupa gust.
  2. Ceapa si zarzavatul se taie, se calesc 15 minute, se sting cu bulion, cimbru si mujdei, se pun in oala cu carne. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga cartofii cuburi si se mai fierbe.
  3. La sfarsit, se acreste cu otet, dupa gust. Se ia de pe foc, se pun smantana si verdeata tocata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri