Sos romanesc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

In momentele cand doriti sa incununati aroma unei fripturi cu un sos special, atunci este Este delcios, aromat si foarte racoritor...

Ingrediente

    • 1 legatura patrunjel verde
    • 1 castravecior murat
    • 1 lingura de mustar
    • 1 ou
    • otet
    • tarhon
    • sare
    • piper macinat
    • fileul de la o sardea
    • 2 linguri vin  alb
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se toaca marunt verdeturile si castravetele murat si se amesteca cu putina sare, piper, mustarul si cu un file de sardea desfacut si facut pasta.
  2. Se adauga un galbenus de ou, 2 picaturi de otet, ulei si vinul alb.
  3. Sosul romanesc este delicios alaturi de cranea alba dar si de pestele la gratar.

Recomandari

Sosuri