Salata poloneza

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata poloneza este foarte gustoasa, ea putand sa fie preparat si cu carne fiarta de pui sau curcan.

Ingrediente

    • 500 gr morcovi
    • 1 telina mica
    • 2 castraveti murati
    • 1 mar
    • 200 gr maioneza
    • 2 pastarnaci
    • 500 gr cartofi roz
    • 100 gr mazare congelata
    • 2 oua
    • 3 fire patrunjel verde
    • piper negru macinat
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Legumele spalate se pun la fiert separat, cu tot cu coaja, apoi se scurg de apa , se lasa sa se raceasca, iar cand sunt reci se curata de coaja.
  2. Ouale se fiert tari, apoi se curata de coaja, marul se decojeste si se cuarta de seminte si cotor. Toate legumele, puale si amrul se taie in cubulete mici.
  3. Se pun toate ingredientele intr-un castron, se adauga maioneza, se amesteca si se decoreaza cu patrunjel verde, si se da la frigider pentru o ora inainte de a servi.

Recomandari

Salate