- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Salata de vinete cu dovleac turcesc este foarte buna, mai ales in zilele de post cand avem mare nevoie de vitamine.
		
		Ingrediente
		
			
- 1 kg vinete coapte
 
- ulei
 
- 500 gr dovleac turcesc
 
- 1 ceapa
 
- sare
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se scoate miezul de dovleac, se taie cubulete si si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa 10-15
minute se scoate, se scurge bine si se paseaza pana se obtine o pasta omogena. 
- Pasta obtinuta se amesteca cu vinetele care au fost tocate in prealabil, se adauga o ceapa tocata
marunt sau rasa, ulei, sare, dupa gust, apoi se asaza pe un platou si se orneaza cu felii de gogosari
murati.