- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Salata de telina cu maioneza este o salata delicioasa si foarte usor de preparat, la care puteti adauga dupa plac, mar ras, morcov ras, sau orice alta leguma radacinoasa.
		
		Ingrediente
		
			
- 3 oua
 
- usturoi
 
- zeama de lamaie
 
- 1 legatura de marar
 
- 1 telina
 
- piper macinat
 
- 1 conopida
 
- sare
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se taie bucati conopida, se pune la fiert, iar dupa ce este gata, se scurge de zeama si se lasa sa se raceasca.
 
- Intre timp se face maioneza din 2 oua fierte si unul crud (la care se adauga zeama de lamaie).
 
- Intr-un castron se piseaza usturoi cu sare si apoi se adauga maioneza putin care putin, telina data prin razatoare, conopida taiata marunt, cat si albusurile de la ouale fierte tocate cubulete.
 
- La sfarsit se potriveste de sare, piper si se adauga o legatura de marar si se serveste ca apertiv, inainte de masa