- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Salata de pui cu fructe si curry este o salata aperitiv, pe care o puteti servii cu succes si ca el principal.
		
		Ingrediente
		
			
- 4 pulpe superioare 
 
- 1 tulpina de telina
 
- 4 fire ceapa verde
 
- 1 mar verde mare
 
- 50 gr struguri, taiati jumatati
 
- 100 gr nuci prajite
 
- 1/8 lingurita piper negru macinat
 
- 1/2 lingurita pudra de curry
 
- 150 gr maioneza
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Puneti la fiert pulpele in apa cu sare, si lasati-le pana cand sunt suficient de patrunse, apoi scurgeti-le si taiati-le cubulete mici.
 
- Intre timp, spalati legumele toate si taiati tulpina de telina rondele fine, ceapa tocati-o marunt, marul verde curatati-l de coaja si de cotor si taiati-l cuburi.
 
- Intr-un castron mare puneti carnea de pui, apoi adaugati legumele si fructele,apoi  presarati piperul, nucile, pudra de curry si maioneza. Amestecati bine ca sa omogenizati salata, apoi o puteti servi.