- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta pizza leguminoasa este foarte buna si aromata, pe care o puteti prepara chiar si in zilele de post.
Ingrediente
- 600 gr faina
- 300 ml apa calda
- 50 gr drojdie
- 1 lingurita margarina
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 telina mica
- cimbru
- 2 cutii pasta de rosii
- 50 gr masline
- 50 gr vinete
- 50 gr dovlecei
- 50 gr porumb fiert
- 1 cutie ciuperci
- sare
- piper
Instructiuni de preparare
- Se amesteca faina cu drojdia, apoi se adauga apa calda, margarina si 1 lingurita de sare.Se face un aluat care se lasa sa creasca in tava unsa si tapetata cu faina.
- Ceapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoare si se calesc. Se adauga cimbru, piper si pasta de rosii. Pentru a se inmuia sosul se adauga putina apa. Se lasa sa se raceasca, spoi se intinde peste aluatul crescut.
- Se orneza cu vinetete, dovlecei, porumb, masline taiate feliute si ciuperci. Se baga la cuptor 30-40 minute.