Gogosi din paine

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gogosile din paine sunt economice, aromate si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 1 franzela uscata
    • 500 ml lapte dulce
    • 200 gr zahar tos
    • 4 linguri cu zahar vanilinat
    • 3 oua
    • 250 ml ulei

Instructiuni de preparare

  1. Tai franzela felii, asezi feliile in cratita, torni deasupra lapte clocotit indulcitcu zahar tos, amesteci repede cu o lingura ca sa se imbibe laptele. Lasi sa se raceasca, adaugi ouale pe rand framantand cu mana amestecul.
  2. Incalzesti uleiul, faci gogosi potrivit de mari, le prajesti in ulei incins.
  3. Scoti gogosile pe servetele, apoi le rostogolesti prin zahar pudra si le servesti calde (cu lapte sau iaurt) la masa de seara.

Recomandari

Patiserie