Spaghete bologneze

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Spaghetele bologneze sunt delicioase si foarte bune, iar daca in momentul servirii adaugati si putin parmezan ras, gustul devine mai intens.

Ingrediente

    • 500 gr spaghete
    • 300 gr carne tocata
    • o ceapa
    • 2 catei usturoi
    • 1 ardei gras
    • 1 morcov
    • 400 gr bulion
    • dafin
    • frunze de busuioc tocate
    • sare
    • piper
    • ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Spaghetele se fierb al dente in apa si sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
  2. Ceapa si usturoiul se toaca, ardeiul si morcovul se taie cubulete si se calesc in ulei cam 5 minute impreuna cu carnea tocata. Se adauga bulionul, putina vegeta, dafin, busuioc tocat, putina apa si se lasa sa fiarba 20 minute incet, sub capac.
  3. Se condimenteaza sosul si se serveste cu spaghetele fierte.

Recomandari

Paste