Penne cu ton

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pennele cu ton sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat, fiind perfecte pentru masa de pranz.

Ingrediente

    • penne
    • 2 conserve ton in ulei
    • 1 ardei iute
    • 3-4 rosii
    • 2 cepe
    • 1 lingura bulion
    • sare
    • otet
    • zahar
    • 100 gr masline
    • oregano

Instructiuni de preparare

  1. Se pun pennele la fiert in apa cu sare si se scurg conservele de ton intr-o sita.
  2. Intr-o cratita se calesc cepele taiate solzisori, se adauga tonul, ardeiul iute taiat feliute, se adauga apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba 10 minute. Se adauga apoi rosiile curatate de pielita si taiate felii, bulionul, o lingurita de otet, una de zahar, condimentele si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
  3. Se scurg pennele, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu sosul de ton.   

Recomandari

Paste