Fusilli cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O reteta simpla delicioasa si de post.Daca doriti ca preparatul sa nu fie de post radeti deasupra putin parmezan sau adaugati in compozitie cateva cubulete de piept de pui.

Ingrediente

    • 300 gr de paste fusilli colorate
    • 2 fire de praz
    • 1 ceapa rosie
    • 1 foaie varza alba
    • 2 linguri de porumb din conserva
    • 1/2 ardei gras galben
    • 2 linguri ulei de masline
    • 2 catei de usturoi
    • 50 gr de masline
    • cimbru
    • oregano
    • salvie
    • patrunjel verde
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Iei prazul si inlaturi partea verde. Partea alba o speli si o tai rondele subtiri. Ceapa o  cureti si o tai rondele. Intr-o tigaie cu putin ulei calesti rondelele de praz si de ceapa, apoi adaugi ardeiul taiat fasii si lasi sa se caleasca pana se inmoaie putin.ardeiul trebuie sa ramana ferm.
  2. Separat, fierbi pastele al dentre intr-o oala cu apa si sare, dupa care le surgi si le pui in sosul de ceapa, praz si ardei.
  3. Adaugi cateii de usturoi zdrobiti,maslinele feliate sau lasate intregi, porumbul, varza taiata fasii subtiri. Condimentezi cu cimbru, oregano, salvie si potrivesti gustul de sare si piper.
  4. Amesteci bine totul  si cand sunt inmuiate suficient le servesti intr-o farfurie ornata cu frunze de patrunjel verde.

Recomandari

Paste