Vinete la cuptor- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Vinetele la cuptor trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si usor de preparat.

Ingrediente

    • 3 vinete medii
    • 6 rosii din conserva, fara pielita
    • 5-6 catei de usturoi
    • 1 legatura de busuioc proaspat
    • 200 gr cascaval
    • sare
    • piper
    • 2 linguri ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Se spala vinetele si se taie rondele nu prea groase. Pe fiecare felie se pune usturoi pisat, busuioc, sare si piper. Se lasa deoparte.
  2. Intre timp,  se taie rosiile cubulete. Se pune uleiul pe fundul unei tavi de ceramica si se aseaza vinetele ca solzii de peste. Peste ele se pun rosiile taiate cubulete.
  3. Se acopera cu hartie de copt sau folie de aluminiu si se da la cuptor pt 30 de minute. Se scoate folia, se presara cascavalul ras si se mai da la cuptor cam 10 minute pana se topeste cascavalul. Se servesc calde.

Recomandari

Mancaruri